top of page
Search

Отворено мултифункционално игралиште у Техничкој школи за младе спортисте и рекреативце

Ивањица-Ученици Техничке школе у Ивањици, млади спортисти и рекреативци добили су потпуно ново мултифункционално игралиште које је намењено, кошаркашима, фудбалерима, тенисерима, рукометашима и свима који желе да се баве спортом.

Општина Ивањица уложила је 8 313 564,00 динара за израду нове ограде око спортског игралишта, две улазне пешчаке капије и један школски улаз са клизном капијом. Извршена је реконструкција постојеће асфалтне подлоге игралишта, постављен је потребан мобилијар, чесме, клупе, канте, урађена је и комплетна расвета, постављена нова атмосферска канализација са одводом у градску мрежу. За ограду око дворишта школе од стране цркве, за три дворишна улаза, реконструкцију пешачке стазе, нову расвету, мобилијар и зеленило у дворишту издвојено је укупно 2 077 176,00 динара. Из локалне самоуправе најављују реализацију свих обећаних игралишта за децу.

Да је потреба за оваквим простором оправдана потврђује на десетине спортиста који већ данима “окупирају“ терен у Техничкој школи.

3 views0 comments
bottom of page