top of page
Search

Нушићијада већ првог дана оборила рекорд по посећености

Дејан Петровић по четврти пут направио је сјајну атмосферу на бини „Округло па на ћоше“ у поноћ. Више стотина људи уживало је традиционалним, али и ванвременских музичким хитовима у јединственим аранжманима Биг бенда. Међутим, оно што је посебно дотакло публику јесте њихова хумана страна, јер је овај бенд одлучио да сто хиљада динара донира неком од наших суграђана у хуманитарне сврхе.Након шаљивог надметања у старим спортским играма, парада костимираних грађана до бине „Округло па на ћоше“ најавила је званично отварање ивањичког празника хумора и весеља.

Председник општине Ивањица, Момчило Митровић, традиционално је уручио кључеве града тродневном, новом градоначелнику, господину Нушићу, ког већ четрнаесту годину верно оживљава глумац Милан Милосављевић. Публика је у наставку програма уживала у сјајном наступу гудашког квартета „Аурора“.



Пре концертних наступа посетиоци Нушићијаде имали су прилику да послушају ромско-боемски кабаре Љиљане Стјепановић, Мине Лазаревић, Радета Марјановића, Владимира Посавеца. Велику пажњу присутних привукао је и наступ гудачког квартета „Камелеон“.


Поред Дејана Петровића многи љубитељи народне музике окупили су се на концерту Мирослава Илића.

0 views0 comments
bottom of page