top of page
Search

У центру Ивањице Синиша из Билеће ствара уметничка дела

Све што замислите он ће оловком пренети на папир. Тако стварно и аутетентично да људе оставља без даха. Академски сликар и графичар Синиша Џелетовић из Билеће дошао је послом у Ивањицу и одлучио да свој таленат и умеће несебично подели са мештанима. Својим уметничким делима он испуни готово сваку жељу људи, заинтересованих да имају цртеже и слике овог уметника.

Ових дана он је у центру Ивањице покрај градске кафанице Ризлинг јер каже да се ту осећа баш као код своје куће. Људи му прилазе са најразличитијим жељама а он их за два до три сата највише претвара у стварност. Синиша каже да је много заволео Ивањицу јер га подсећа на његово Билеће. Волео би да са колегама из овог краја направи неку уметничку причу, кутак где би могли да искажу свој таленат али и да га пренесу на млађе генерације. Иначе осим графичких цртежа Синиша веома успешно ради са акрилним бојама као и у техници уље на платну.

Инфолига

1 view0 comments

Recent Posts

See All

Гордана - прича о једној дами

"Знам људе који живе слично мандрагори. Не расту увис. У корену су, кореном расту наниже, у обличје биљке закључани. Знам их. Излазе каткад невидљиви пред зору кад песници поспе. Преваре чуваре и прол

Komentarze


bottom of page