top of page
Search

Мушкарац из Ивањице злостављао девојчицу док јој је држао часове?

Против Ф. Ј. (62) из Ивањице поднета је кривична пријава због сумње да је вршио недозвољене полне радње над девојчицом (14).

Портпарол Основног јавног тужилаштва у Чачку, Владимир Перишић, рекао је да су Министарство унутрашњих послова, Дирекција полиције, ПУ Чачак, ПС Ивањица поднели чачанском тужилаштву кривичну пријаву против Ф. Ј. због постојања основа сумње да је извршио недозвољене полне радње на штету малолетног лица (14), пише сајт Мондо.

“Основно јавно тужилаштво у Чачку, Одељење у Ивањици предузеће све радње из своје надлежности у оквиру одговарајућег поступка прописаног Закоником о кривичном поступку. Имајући у виду чињеницу да се као оштећено појављује малолетно лице, те самим тим и осетљивост поступка имамо обавезу заштите личности, па друге информације не можемо дати”, рекао је Владимир Перишић.

Са друге стране, саговорници наводе да је осумњичени, иначе бивши директор једног ивањичког предузећа, годинама се**уално злостављао ученицу док је ишла на часове математике код њега. “Он је и раније то чинио, али га неко штити. Наше претпоставке су да је вероватно интерес у питању, или пак, страх”, објашњава саговорник близак породици ученице.

Један од комшија каже да је и он је отац двоје деце, те да је ужаснут чињеницом да би неко то могао да уради и њима. “Замислите, да их пошаљем како би нешто научили, а то да им се догоди. То је један џукац који треба одмах да буде смештен иза решетака”, додаје он.

На питање да ли је он предавао у школи, саговорник каже да није. “Има завршен факултет, али чини ми се да је машинска струка у питању. Немојте ми веровати, нисам сигуран. Зато је и давао часове деци код нас. Ово му није први случај злостављања, али понављам, сви ћуте”, испричао је комшија и додао:

“Када је то било раније, нисам могао да верујем, мислио сам народ свашта прича, међутим, поновило се. Не могу да останем нем и да затварам очи пред оваквим шљамом, јер га не могу назвати човеком”.

1 view0 comments

Kommentare


bottom of page