top of page
Search

Крађа на имању породице Перишић

Проблеми мештана који бораве на Голији нису везани само за медведе који у последње време учестало, у потрази за храном, праве велику штету. Наиме, породица Перишић за ноћ нестао је цео засад ароније, али овог пута у питању је крађа од људске руке.

Перишићи из Ивањице већ годинама редовно посећују своју викендицу на овој прелепој планини, и у свом ограђеном имању поред различитих воћки имају и велики засад лековите ароније.

„Иако нам је причињена велика штета, више сам потресена чињицом да нам је неко тек тако упао у двориште и обрао нешто што смо ми гајили годинама. Аронију смо засадили на препоруку, за личне потребе, у сврху здравља нас, наше деце и унучића, и нисмо ни слутили да би се неко усудио да искористи време које нисмо ту и узмемо нешто туђе за себе. Доста времена проводимо у викендици на Голији и пошто ни ограда није спречила крадљивце, једино решење видимо у постављању видео надзора.“- каже госпођа Перишић.

Ово је један у низу доказа колико су људи постали безобзирни и не поштују туђи рад и залагање. За медведе који су несвесни колику штету причињавају идући за храну можда ће се решење и наћи, али за човека који свесно пада у туђе двориште и хладнокрвно узме нешто што му не припада питање.


1 view0 comments

Comments


bottom of page