top of page
Search

Државна секретарка МДУЛС-а обишла радове у ОШ “Милинко Кушић“ у Ивањици

Министарство државне управе и локалне самоуправе подржало је пројекат општине Ивањица за реконструкцију школског дворишта ОШ ’’Милинко Кушић’’ са 30 400 000 динара. Новац је опредељен из буџета фонда подршке развоју и функционисању система локалних самоуправа. Тим поводом завршне радове данас је обишла државна секретарка ресорног министарства, Маја Мачужић Пузић, која је истакла да ДУЛС посебно води рачуна о улагањима у мање средине па је осим подршке највећој ивањичкој школи инвестирано и у реконструкцију јавне расвете на подручју читаве општине.

Пројектом је обухваћено партерно уређење ОШ ’’Милинко Кушић’’ па ће након четдесет година ова образовна установа добити нова игралишта, трибине, и уређено двориште.


Очекује се да радови буду завршени за месец дана и сигурно је да ће потпуно реконструисан и нов простор око школе дочекати ђаке у новој школској години.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Од илегалне сече шума до уклањања смећа - мафија је увелико открила еколошки криминал као поље на којем се обрћу стотине милијарди долара годишње. Ни европске државе као да још нису спремне на овај

bottom of page