top of page
Search

Весић: Обнављамо главну улицу у Ивањици и пут до Осонице, водимо рачуна о свакој општини


За сада сада је завршено геодетско снимање почетног стања, пројектована је деоница, па се приступило припреми трасе за радове и ископавању за проширење трупа пута, а планиран завршетак радова је 1. новембар.


-За председника и Владу нема важних и небитних путева. Можда 5,3 километра некоме звучи мало, али за људе који по лошем путу пролазе сваки дан, то је најважнији пројекат. Исто се односимо и када градимо ауто-путеве, и када обнављамо локалне деонице, јер само добри путеви значе напредак сваког дела Србије.- рекао је Весић.


Зато је свим Ивањичаниам и гостима тог града, важна и обнова главне улице у Ивањици, односно улице Милинка Кушића, Мајора Илића и градски трг, који чине пешачку зону у самом центру, у дужини од око 450 метара и који ће сада добити потпуно нов изглед, указао је министар.

Предвиђеном реконструкцијом извршиће се комплетна замена инсталација, водовод, канализациона мрежа, атмосферска канализација, телекомуникационе и телекомуникационе инсталације, јавна расвета, мобилијар, а улица ће бити поплочана гранитним плочама.


-Овај крај Србије има туристички потенцијал, у Ивањици се крајем августа одржава чувена ’’Нушићијада’’, па обнова главне улице, као и други развојни пројекти на локалу, доприносе да овај крај живи, развија се, да људи остају да живе у својим местима- рекао је Весић.


0 views0 comments

Recent Posts

See All

Гордана - прича о једној дами

"Знам људе који живе слично мандрагори. Не расту увис. У корену су, кореном расту наниже, у обличје биљке закључани. Знам их. Излазе каткад невидљиви пред зору кад песници поспе. Преваре чуваре и прол

Commentaires


bottom of page